Stenz

Stenz

Stenz Banner PlaceholderStenz Banner

Stenz, den 25 år gamle rapperen fra Brandval er nå aktuell med singelen ”Da Jeg Kom”, hvor han viser frem et helt nytt sound som vi ikke har hørt fra han tidligere. Blandingen av den moderne produksjonen og den viselignende fortellende teksten som Stenz er kjent for gjør dette til en spennende låt, og skiller den fra alt annet der ute.

I låten ”Da Jeg Kom” tar Stenz for seg et tema som mange vil kjenne seg igjen i, nettopp det å flytte fra den trygge lille bygda, hvor alle kjenner alle, til stor byen hvor man fort kan forsvinne i mengden. Simen Stensbøl flyttet som 17 åring til Oslo for å studere. Noe som gjelder mange ungdommer som kommer fra bygda, siden det ikke er mulig å tilby de samme skoletilbudene som de kan i byene.

Stenz ønsker å fortelle at selv om det er viktig å tilpasse seg det nye miljøet, vil han fortsette å holde på det som gjør han til den han er. Med linjer som ”Ente opp med Jordan sko på mine føtter, ente opp med polospiller på min skjorte, fortsatt har jeg flanellskjorte inni skapet, snekkerbukse inni skapet, du kan aldri meg forandre”, ser man hvordan Stenz kan formidle denne reisen på en måte vi ikke har hørt før. Han ser ut til å stå et sted mellom Bygda og Byen, og ta til seg det beste fra begge sider.